photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Trebor – Pretty Lady (premiera videoclip)
Trebor - Pretty Lady

Trebor – Pretty Lady (premiera videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Fostul concurent de la Vocea Romaniei, Robert Patai, lanseaza azi, in premiera single-ul sau de debut, sub numele de scena Trebor.

Videoclipul piesei „Pretty Lady” ne prezinta o poveste de dragoste la prima vedere, care se transforma intr-o adevarata aventura, artistul cautand-o pe fata care i-a furat inima in mai multe locatii urmand ca in final sa se rentalneasca.

Acesta a fost regizat de Ioana Gomoi, iar melodia a fost produsa in studiourile Code Production, piesa fiind semnata de labelul Code Production.

Imi place stilul pe care Robert a ales sa-l abordeze si sunt de parere ca i se potriveste foarte bine pe vocea sa. „Pretty Lady” e o piesa foarte vesela care chiar imi ofera o stare buna, iar clipul este chiar amuzant.

„M-am bucurat sa colaborez cu Code Production, este o echipa foarte dinamica si prietenoasa. Tot procesul a fost fun, incepand de la inregistrarea piesei, pana la clip (cu ploaie cu tot). Sper sa le transmitem oamenilor buna dispozitie pe care am avut-o facand aceasta piesa.” ,a spus Robert Patai.

Robert Patai a participat la prima editie a emisiunii Vocea Romaniei, in 2011, iar de-atunci si pana acum a mai facut parte si din proiectul Stereosonic si a sustinut o serie de concerte tribut pe diverse scene din Centrul Vechi.

Cum vi se pare acest prim single lansat sub numele de Trebor?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com