photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Trupa Jukebox lanseaza piesa „Come On Everybody”
Trupa-Jukebox-lanseaza-piesa-quot-Come-On-Everybody-quot-cu-care-vor-participa-la-Eurovision-Selectia-Nationala-nbsp.jpg

Trupa Jukebox lanseaza piesa „Come On Everybody”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Trupa Jukebox lanseaza lyric-video-ul piesei cu care vor intra in semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016, ce va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare.

O poveste muzicala, cu un mesaj optimist: „Come together, come on everybody, let’s have fun, hai la joc!”, inspirata din spiritul si cultura populara din Romania, dar care pastreaza stilul trupei, influentele rock, piesa „Come On Everybody” este compusa de catre membrii trupei.*

„Mesajul nostru e putin despre dragoste, putin de ‘haz de necaz’, putin serios, putin amuzant. E un mesaj neaos, vesel, cu energie, cu superstitii, cu idila si prejudecatile derivate. Haideti sa lasam grijile, sa ne bucuram de ceea ce avem, sa gandim pozitiv, sa ne distram, sa fim buni unii cu altii, sa ne iubim mai mult tara si oamenii frumosi care o alcatuiesc, sa dansam si cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum! :) A fost o intamplare, o coincidenta ca versurile noastre sa se identifice astfel cu sloganul Eurovision din acest an (Come Together). Genul piesei iese din tipare: rock, folclor si umor. Cantam genul acesta de piese in concertele noastre live de peste 10 ani”, declara Jukebox.

Trupa Jukebox pregateste deja show-ul pentru semifinala Eurovision Romania, care va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare. Dintre cele 12 piese din semifinala, 6 vor trece in marea finala, patru dintre ele sunt alese de catre juriul de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. In finala din 6 martie, publicul este singurul care va vota si va alege reprezentantul Romaniei la Eurovision Song Contest, ce are loc in luna mai, in Stockholm, Suedia.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com