photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Tudor (ex Station 4) lanseaza cea mai hot piesa a acestei veri!
tudor

Tudor (ex Station 4) lanseaza cea mai hot piesa a acestei veri!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Tudor (ex Station 4) lanseaza cea mai hot piesa a acestei veri!

Alexandru Tudor (aka Tudor), fostul component al trupei Station 4, revine in atentia fanilor si lanseaza cu sprijinul On Music cea mai hot piesa a sezonului. Este compusa chiar de catre artist in colaborare cu producatorul Eberhard Cristian, Catalin Fantaneanu si Marius Draghici implicandu-se la randul lor in orchestratie. „Toata vara” trebuie sa fie prezenta in playlisturile tuturor, ritmul reggae si textul fresh facand ca aceasta productie sa aiba soundul ideal de vacanta.

Tudor a inceput sa cante de mic, prefectionandu-si tehnica vocala prin participarea la numeroase ore de canto. In anul 2012, la doar 16 ani, participa la X-Factor unde este selectat sa faca parte din nou-infiintata trupa Station 4, alaturi de care ajunge in finala concursului. Dupa aceasta experienta, alaturi de colegii de trupa participa la Eurovision Romania, cantand alaturi de Renne Santana (nepoata lui Carlos Santana) si lanseaza cateva single-uri de succes.

Acum Tudor incepe o cariera solo, fiind implicat si in creatie, impreuna cu colegii de la On Music (fost Chili Music Pro), o casa de productie ce a oferit publicului piese de impact precum Lora – „Puisor”; Lora – „Draga”, alaturi de MediaPro Music; Denisa Trofin – „Ultimul sarut”; BelleAmy – „Bye bye”; Francisca feat. Uddi – „Piatra de pe inima”; Amalia feat. Eli – „Prizonieri”, alaturi de CatMusic; Miss Mary – ”Lacrimi din stilou”; Miss Mary – ”Find me (by Electric Pulse)”, alaturi de RedClover. Artistul are pentru voi un mesaj in care crede cu tarie: „Credeti in visul vostru si nu lasati greutatile sa va limiteze”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com