photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Uite cât de cool este tatăl lui Justin Bieber!
justin_bieber

Uite cât de cool este tatăl lui Justin Bieber!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dacă mama lui Justin Bieber este o figură mai cunoscută în presa internațională, fiindu-i manager fiului său la începutul carierei, tatăl lui, Jeremy Bieber, ne este complet străin. O explicație pentru acest lucru ar fi faptul că Justin nu are o relație tocmai apropiată cu tatăl său.

Totuși, în ultimii ani cei doi au încercat să-și reînvie relația, dat fiind faptul că Justin este suficient de matur acum pentru a înțelege cum au stat lucrurile atunci când s-a născut.

Ne referim la faptul că Jeremy a refuzat să-și asume responsabilitatea în primii ani de viață a lui Justin, Patricia Mallete fiind nevoită să-și crească singură fiul.

51313102 Pop star Justin Bieber's dad Jeremy Bieber arrives at Dade County jail to bail out his son on January 23, 2014 in Miami, Florida. Jeremy can be seen shaking hands his with Justin's Lawyers while waiting outside. Justin Bieber was arrested early this morning for suspicion of a DUI, drag racing and resisting arrest. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Jeremy are 41 de ani

În fine, cert e că acum cei doi se înțeleg destul de bine și că Jeremy este activ în viața fiului său. Mai mult de atât, Justin este la curent cu tot ce se întâmplă în viața tatălui său, dar și a fraților săi, căci da, Jeremy mai are alți doi copii cu o altă femeie. De fapt, la Globurile de Aur, Justin a sosit însoțit de fratele lui vitreg, Jaxon.

Revenind la Jeremy, acesta a intrat în atenția presei recent, după ce și-a cerut în căsătorie iubita, o femeie pe nume Chelsey Rebelo, pe care Justin o place destul de mult.

jeremy_bieber
Jeremy și viitoarea lui soție

Imaginile inedite, surprinse pe când Jeremy îngenunchea în fața iubitei sale, au apărut și-n presa internațională. Haideți să le vedem și noi!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com