photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Uite pe cine a pus mâna Marius Niculae.
IMG_0508_01_7bce2721a1

Uite pe cine a pus mâna Marius Niculae.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Simona Iacob, tânăra designeriță care i-a sucit mințile fotbalistului Marius Niculae, explică de ce croiește haine doar în bikini

Îi place să faca haine sexy, pentru femeia anului 2015, se trezește în fiecare zi la 6 dimineața însă cel mai șocant a fost să aflăm cum își petrece timpul la atelier, Simona Iacob, o tanara designeriță de doar 27 de ani, care i-a sucit mințile, recent, fotbalistului Marius Niculae, proaspăt divorțat.

„Eu fac haine sexy, senzuale, îmi place să scot ce este mai frumos dintr-o femeie și atunci cel mai bine mă simt când stau doar în lenjerie intimă în atelierul mei. Uneori doar în bikini, pentru că tot timpul fac probe, mai pun pe mine un material, îmi mai vine vreo idee să croiesc chiar eu ceva și este foarte obositor să mă îmbrac și să mă dezbrac tot timpul. Când vin clientele la mine la atelier, îmi trag repede o rochiță pe mine mai ales că deseori vin însoțite de partenerii lor” a povestit Simona pentru Libertatea.

Dovada faptului că este extrem de sexy o fac și fotografiile cu frumoasa brunetă, aflată în câmpul muncii. Văzând aceste poze e lesne de înțeles cum a reușit să-i ia mințile fotbalistului Marius Niculae, cu care s-a zvonit ca ar fi avut o idilă, dupa ce au fost surprinși de paparazzi în repetare rânduri.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com