photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Valerinne a lansat albumul ”Monumenta”
Valerinne-a-lansat-albumul-rdquo-Monumenta-rdquo.jpg

Valerinne a lansat albumul ”Monumenta”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Valerinne a lansat albumul ”Monumenta” care poate fi ascultat sau descarcat in format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/Valerinne-Monumenta

Albumul a fost inregistrat live la Studio 148, mixat si masterizat de catre Marius Costache, iar evenimentul de lansare a cd-ului are loc in aceasta seara in Club Control, printr-un concert ce ii are ca invitati pe bulgarii de la Mytrip: https://www.facebook.com/events/116515175363480/

Valerinne este o trupa de post-rock/instrumental, infiinata in ianuarie 2012 in Bucureti, avandu-i in componena pe Alexandru Das – chitara/synth/soundscapes, Liviu Stoicescu – bas, Mircea Smarandache – tobe. Muzica trupei este un amestec de shoegaze, post-rock, post-metal, iar concertele sunt insoite de live visuals.

Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau Kunstformen der natur, album lor de debut, fiind considerat de catre presa muzicala drept unul dintre cele mai originale i remarcabile materiale ale anului. Au cantat alaturi de Amenra, Environments, Atlantis, Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice, Stephen O’Malley , iar in primavara lui 2013 au pornit intr-un turneu european prin Bulgaria, Croaia, Serbia, Cehia, Germania i Belgia alaturi de trupa bucureteana Environments i au cantat la Dunk! Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de post-rock din Europa.

La sfaritul anului 2013, formaia a lansat cel de-al doilea album, Arborescent, promovat prin mai multe concerte in ara, inclusiv la festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest i Padina Fest, iar 2016 a inceput pentru Valerinne cu lansarea a doua materiale: albumul Monumenta i un split EP impreuna cu Tauusk, Telemetry.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com