photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Vescan, Ester, Alan, Kepa – Oameni
Artwork1

Vescan, Ester, Alan, Kepa – Oameni

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

MusicExpertCompany revine cu initiativa in premiera de a lansa piese in tandem iar piesa B-Side pentru recent lansatul single „Sub aripa ta” se numeste „Oameni” si este semnata de VESCAN feat. ESTER, ALAN & KEPA.

VESCAN: «Aceasta piesa a luat nastere in timp ce munceam la single-ul „Sub aripa ta”. Aveam o idee care imi placea mult, pe un instrumental de la Mahia si pe care am ales s-o dezvolt impreuna cu ALAN & KEPA, doi artisti pe care ii consider foarte talentati. Dupa ce au acceptat invitatia mea, a venit ESTER care a dat piesei exact ce lipsea. Sunt foarte multumit de aceasta colaborare!»

ALAN: «Piesa „Oameni” scoate in evidenta usurinta cu care, in anumite situatii, multi oameni renunta la principii, cum valorile morale ajung sa fie inlocuite de cele materiale.»

KEPA: «In primul rand cred ca este o colaborare inedita, cu un mesaj solid, puternic, dar in acelasi timp foarte fresh, bine definit si frumos ambalat. Ma bucur ca am putut face parte din acest proiect, si sper ca aceasta piesa sa ajunga in cat mai multe difuzoare. …E vorba despre OAMENI.»

„Oameni” a fost lansata drept piesa B-Side a single-ului „Sub aripa ta” coproductie MusicExpertCompany – Sprint Music, este produsa de Mahia Beldo in studioul Scandalos Music – MusicExpertCompany, iar versurile sunt scrise de VESCAN si ALAN & KEPA.

Dupa toate colaborarile din ultima perioada ale lui Vescan cu Mellina, Kamelia si Alina Eremia, artistul pregateste lansarea mult asteptatului single „Al tau impiedicat” impreuna cu Ligia.

ESTER este prima artista MusicExpertCompany in colaborare cu Sprint Music, „Sub aripa ta” este primul pas oficial pe care il face pe scena muzicala, iar acum revine in aceasta formula inedita pe piesa „Oameni”: «Ma bucur foarte mult ca am fost invitata sa cant alaturi de VESCAN si ALAN & KEPA pe piesa „Oameni”, o piesa cu un puternic mesaj social pe care imi doresc sa il inteleaga toti fanii hip-hop si nu numai.»

LIKE it?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com