photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Vescan feat. Mahia Beldo – Plecati din capul meu (videoclip nou)
cover plecati din capul meu

Vescan feat. Mahia Beldo – Plecati din capul meu (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Vescan feat. Mahia Beldo – Plecati din capul meu (videoclip nou)

Vescan si Mahia Beldo si-au unit fortele pentru o noua piesa in care binele se lupta cu raul – Plecati din capul meu. Noul single este creatia exclusiva a celor doi si face parte dintr-un EP semnat VESCAN, care va fi lansat pe parcursul acestui an.

Vescan: Plecati din capul meu este piesa care poate defini pe oricine si are la baza simpla idee de RAU vs BINE. Fiecare dintre noi, in nebunia noastra, suntem zilnic influentati de personalitatile noastre, uneori incercam sa fim cei mai buni oameni iar alte dati suntem egoisti si lacomi. Sa te plasezi la mijloc e cel mai greu atunci cand vocile din capul tau isi dau mereu cu parerea. E o piesa de care eu, Mahia Beldo si restul echipei suntem foarte mandri si la care am lucrat cu mult suflet. Peace and love!

Videoclipul este realizat de acelasi Claudiu Stan, regizor si artist, semnatar al tuturor productiilor video din seria Xsession.

Mahia Beldo: „Am luat piesa asta foarte personal si am incercat sa ma eliberez prin ea. Eu ma regasec total. Este foarte sincera si sper ca si publicul sa simta asta.”

Vecan si Mahia Beldo sunt doi baieti veniti din Ardeal care au reusit sa scoata mai multe piese bune. Impreuna au lucrat la piese precum In dreapta ta, Al tau impiedicat, Las-o, Fraiero sau Tic-tac. De altfel, mai tote au ajuns in topul difuzarilor de pe radio: Tic-Tac mai recent, in timp ce Las-o, featuring-ul cu Florin Ristei a fost unul dintre cele mai vizualizate clipuri de pe Youtube Romania 2016.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com