photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Violetta va canta in România!
Violetta_live_7d63dd6025

Violetta va canta in România!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

S-a anunţat oficial: vor cânta şi în România. Protagoniştii ”primei telenovele pentru copii” vor cânta în luna septembrie pe Arena Naţională, din Bucureşti.

Dublat în 15 limbi, serialul ”Violetta” a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014. Protagoniştii serialului supranumit ”prima telenovelă pentru copii” au înregistrat un succes uriaş şi la primul lor concert live, cel din 2013, care a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Azi, The Walt Disney Company a anunţat oficial că noul turneu internaţional ”Violetta Live 2015”, va ajunge în Bucureşti pe 2 septembrie, la ora 19:30, pe Arena Naţională. Biletele s-au pus de azi în vânzare, iar preţul lor începe de la 135 RON.

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei.  Alături de Martina pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta. Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci muzicieni, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com