photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Vizi Imre – Iubiti si gata (videoclip)
Vizi Imre

Vizi Imre – Iubiti si gata (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Vizi Imre revine cu o noua piesa cu mesaj, special pentru fanii sai, la putina vreme dupa ce a lansatWhy U Warrin. Iubiti si gata e un track care indeamna la aprecierea familiei si celor apropiati.

De versuri s-a ocupat Loredana Cavasdan impreuna cu Vizi, muzica a fost facuta de Adda, Sorana si de Vizi insusi. Videoclipul a fost filmat intr-un peisaj idilic din Targu Mures, sub regia lui Alecs Nastoiu,iar Vizi Imre vrea sa traga un semnal de alarma, cum ca ar trebui sa fim mai atenti cu cei din jurul nostru, sa-i apreciem si sa fim alaturi de cei dragi.

Despre noul lui single, Vizi Imre marturiseste: “Prin piesele mele imi spun parerea despre anumite situatii si experiente. ”Iubiti si gata” prezinta opinia mea despre violenta in familie. M-am pus in pielea copilului care vede zilnic astfel de lucruri si nu a fost deloc o traire placuta. Am incercat sa subliniez cum problema violentei in familie este atemporala si ca mi-ar placea tare mult sa schimb acest lucru”.

In afara de Why U Warrin, pe care a lansat-o in urma cu o luna, Vizi Imre a venit cu un track de vara alaturi de Pacha Man – Jamai tare vara, iar anul trecut a colaborat cu Shift pentru Dupa ani si ani

Va place noua piesa Vizi Imre ?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com