photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Voltaj – Din toata inima (videoclip)
voltaj live(1)

Voltaj – Din toata inima (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Voltaj lanseaza azi videoclipul celui mai recent single – Din toata inima. Regia apartine echipei The Brothers M si surprinde imagini cu locuri superbe din Romania: Salina Turda, Transfagarasan, Cheile Turzii, Marea Neagra, Pietrele Doamnei, Delta Dunarii, Cluj si Aerodromul Clinceni.

“Este un videoclip la care am muncit foarte mult, poate chiar cel mai mult dintre toate pe care le-am facut pana acum. Am filmat timp de 6 zile si suntem bucurosi ca vremea a tinut cu noi si am reusit sa iasa totul asa cum ne-am dorit. Este un videoclip facut din toata inima pentru Romania. Ne iubim tara si ne mandrim cu meleagurile frumoase pe care le are. Sunt atatea locuri superbe in tara noastra incat n-am putut sa le cuprindem pe toate in videoclip. De aceea ne-am gandit sa facem o varianta extinsa si sa v-aratam mai mult”, a declarat Calin Goia.

Multi oameni care fac cinste Romaniei apar in videoclip. Printre ei se numara: legenda olimpica Ivan Patzaichin, pilotul Adrian Teslovan si primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, Andrei Rosu. “Suntem onorati ca au acceptat invitatia noastra. Credem ca Romania are foarte multi oameni valorosi, iar lumea trebuie sa-i cunoasca si sa le aprecieze performantele. Noi incercam in masura in care putem sa promovam valorile romanesti”, adauga solistul trupei.

Luna aceasta pe 8 August, la Navodari, Voltaj au dat startul unui turneu intitulat „Din toata inima”. Concertele vor avea loc in  urmatoarele orase: Targu Mures (29 august), Botosani (12 septembrie) si Sibiu (26 septembrie). Turneul se va incheia la Bucuresti, vineri, 16 octombrie, cu o productie spectaculoasa la Sala Palatului – Voltaj – Din toata inima Simfonic.

„Este o premiera si o bucurie pentru noi sa cantam alaturi de o orchestra filmarmonica formata din 45 de muzicieni. Ne pregatim intens pentru acest concert si abia asteptam sa vedem reactia fanilor nostri cand vor auzi piese mai vechi si mai noi cantate alaturi de o orchestra”, spune Calin Goia despre concertul de la Sala Palatului.

Toate incasarile acestui concert vor fi donate copiilor aflati in dificultate, prin intermediul asociatiilor: World Vision Romania, Salvaţi Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundaţia Casa Hospice.

Va place videoclipujl Voltaj?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com