photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / VUNK – Camera ei (videoclip nou)
vunk camera ei

VUNK – Camera ei (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

VUNK – Camera ei (videoclip nou)

Baietii de la VUNK au venit cu un videoclip special pentru Camera ei – l-au filmat live, dintr-o singura bucata si tot procesul a fost live pe Facebook. Care e rezultatul acestui nou concept?

„Tehnologia a fost întotdeauna prezenta in activitatea noastra. Am vrut sa oferim fanilor nostri sansa de a fi partasi la filmarea videoclipului si, cum nu ii puteam invita pe toti, am ales varianta de a filma live. Este o premiera in Romania si ne-am asumat un risc important. Au fost 3 minute si jumatate in care am scris istorie. Fara duble, fara intreruperi, o filmare dintr-o singura rasuflare pentru o poveste speciala, asa cum am spus in toate videoclipurile noastre de pana acum.

Piesa face parte din albumul Extrovertit ce va fi lansat in luna mai. De altfel, daca v-ati uitat cu atentie la videoclip ati si vazut data concertului si locul in care acesta va avea loc – 25 mai, Sala Polivalenta din Bucuresti. VUNK au venit anul trecut cu o filmare 360 a unui concert, cu videoclipul Iubeste-ma de tot, Sari, primul videoclip format din gif-uri si filtre Snaptchat.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com