photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Vunk – Ce miracol sa te am (piesa noua si versuri)
VUnK - ce miracol sa te am

Vunk – Ce miracol sa te am (piesa noua si versuri)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Formatia Vunk ne prezinta azi prima lor piesa de Craciun, Ce miracol sa te am”, numita generic piesa-felicitare.

Noul single va fi prezentat live pentru prima data in cadrul concertului „Hituri si Mituri” de la Hard Rock Cafe din aceasta seara.

“Nu este un colind si nici nu este despre iarna sau Craciun. Dar are linistea, bucuria si starea pe care le cauta toata lumea luna aceasta. Si mai este adevarat ca piesa aceasta, Ce miracol sa te am, se potriveste foarte bine cu momentul pe care-l traiesc acum”, marturiseste Cornel Ilie, care va petrece anul acesta primul Craciun alaturi de fetita lui.

Piesa-felicitare poate fi, la propriu, cea mai potrivita urare si felicitare virtuala pe care o pot trimite toti cei care vor sa spuna unei persoane dragi “Ce miracol sa te am!” incepand chiar din seara concertului.

Piesa – felicitare Vunk poate fi trimisa accesand www.vunk.ro si urmand cativa pasi simpli: dupa completarea destinatarului si expeditorului felicitarii muzicale, fiecare poate alege o combinatie de versuri, dar si o ilustratie, astfel incat toate felicitarile vor fi personalizate.

La concertul “Hituri si Mituri” fiecare fan va putea avea felicitari fizice intr-o editie limitata realizata special pentru aceasta ocazie. De asemenea, tot in cadrul acestui concert, celebra chitara-cometa a lui Cornel va fi donata colectiei Hard Rock Cafe.

Cum vi se pare aceasta noua piesa lansata de Vunk?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com