photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Vunk – Iubeste-ma de tot (videoclip nou)
VUNK - iubeste-ma de tot 2

Vunk – Iubeste-ma de tot (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Trupa Vunk lanseaza videoclipul pentru cel mai recent singleIubeste-ma de tot, extras de pe viitorul album al formatiei.

Filmat in regia lui Sandu Anton (cel cu care au colaborat si pentru clipul piesei „Un Nou Univers”), clipul a fost filmat in timpul Carnavalului de la Venetia si urmareste povestea unui cuplu de fete pe strazile orasului italian.

„„Iubeste-ma #detot”, noua piesa a trupei VUNK si cel mai frumos cantec de dragoste al acestei primaveri, pledeaza pentru o pasiune traita cu intensitate, autentica 100%, in care indragostitii sunt implicati #detot, chiar daca ritmul rapid al lumii de azi nu lasa de multe ori ragazul de a intelege in profunzime toate aspectele vietii„, explica Cornel Ilie

„Pentru videoclipul Iubeste-ma de tot am lucrat cu regizorul Sandu Anton, acelasi regizor de la clipul Un nou univers. Impreuna am fost de acord ca povestea clipului poate fi mai puternica si mai sugestiva daca ar fi o poveste intre doua personaje feminine. In clip joaca Ana Maria Guran, actrita principala din filmul Lumea e a mea, care tocmai a fost premiata la Best Film Fest și Ana Maria Ilinca, model. Am ales sa filmam in Venetia, in timpul Carnavalului, pentru ca o astfel de relatie este tinuta, de obicei, in spatele mastilor, iar atunci cand ii judecam pe ceilalti pentru alegereile lor, ar fi mai bine sa ne dam noi mastile jos și sa acceptam orice forma de iubire, atata timp cat este sincera și este impartasita #detot’, mai spune Cornel Ilie.

Iata si povestea din spatele acestei piese:

Cum vi se pare noul videoclip lansat de trupa VUNK?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com