photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / White Lynx – Let It Be feat. Emberlyon & Radu (piesa noua)
White Lynx Let It Be Emberlyon Radu

White Lynx – Let It Be feat. Emberlyon & Radu (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

White Lynx – Let It Be feat. Emberlyon & Radu (piesa noua)

White Lynx revine cu o noua piesa care se numeste Let It Be in colaborare cu Emberlyon si Radu, compusa de Andrei Prodan si cu versurile compuse de Emberlyon si Radu.

Emberlyon este nascuta in Romania, dar locuieste in Statele Unite de multi ani, iar aceasta este prima piesa pe care o lanseaza ca artist. White Lynx au lansat deja un prim single care se numeste “Feel My Love” tot impreuna cu Radu si Ivana. Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.

Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum “Jameia” , “Hurricane” – Antonia, “Spre mare” , “Tu si eu” – INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca “Linistea”, “Nu sunt”.

White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan, care este si compozitor si va avea ca show live cu band. Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales doua voci tinere si fresh Radu Farcane (care deja a lansat doua piese “Arde” si “Suflet tacut”, artist Global Records) si Ivana (“Wanna Be One” si “Tomorrow”), ambii artisti Global Records.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

22450155_1141099925991229_5927873154493590981_n

Carla’s Dreams – Beretta (videoclip nou si versuri)

Carla’s Dreams – Beretta (videoclip nou si versuri) Carla’s Dreams ne ofera un nou videoclip provocator …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com