photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Will Atkinson – Subconscious (piesa noua)
will atkinson

Will Atkinson – Subconscious (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Pentru cel de-al 100-lea release al labelului sau, John Callaghan a programat o super piesa ce vine de la Will Atkinson, unul dintre cele mai apreciate nume din zona uplifting trance.

De 3 ani, John O’Callaghan s-a mutat de la Armada cu tot cu label-ul sau Subculture, unde nu doar ca isi lanseaza productiile, dar promoveaza si release-urile celor care ii tin companie in zona uplifting trance. Unul dintre ei este Will Atkinson, un nume foarte sonor pentru cei care iubesc trance-ul pur. El are un nou single, intitulat „Subconscious”. Trebuie sa il ascultati!

Nu putem decat sa le multumim celor de la Black Hole Recordings pentru ca i-au ajutat pe toti cei care nu si-au mai gasit locul la Armada Music, preluandu-i cu tot cu case de discuri la Black Hole si dandu-le mana libera in ceea ce priveste politica de A&R (selectare a artistilor si a pieselor care vor fi lansate): Andy Moor cu AVA, Markus Schulz cu Coldharbour, Max Graham cu Cycles, Roger Shah cu Magic Island, Paul Oakenfold cu Perfecto si, desigur, John O’Callaghan cu Subculture.

„Subconscious” este urmatorul release de la Subculture si va purta numarul 100, deci Will Atkinson are onoarea ca prin noua sa piesa sa marcheze acest milestone bifat de John O’Callaghan, care a pus bazele casei sale de discuri in urma cu 6 ani.

L-am tot mentionat pe Will Atkinson prin materialele si tracklisturile noastre, insa niciodata nu a figurat in vreun top trance de-al nostru. Cu „Subconscious” are mari sanse! Pana atunci, trebuie sa stiti ca „Numb The Pain” apare pe locul 17 in Top 25 ASOT 2015.

Nu e deloc rau, nu?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com