photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / will.i.am feat Pia Mia – Boys & Girls(piesa noua)
william-pia-mia

will.i.am feat Pia Mia – Boys & Girls(piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

will.i.am s-a intors dupa o pauza de cativa ani cu o noua piesa, un featuring cu Pia Mia – Boys & Girls. Noul single apare direct cu un videoclip de imagine din care nu lipsesc sincroanele si plimbarile urbane noaptea.

Pentru omul responsabil cu unele dintre cele mai tari hituri ale anilor trecuti, Boys & Girls lasa mult de dorit, si daca versurile sunt generice, ca pentru orice alt track pop-dance, sintetizatorul luat din anii 80 si bataile din palme nu aduc nimic nou.

Pia Mia e inca la inceput, dupa ce anul trecut am ascultat-o toata vara cu Do It Again, un featuring cu Chris Brown care a ajuns pe locul 8 in topul single-uril din Marea Britanie si pe 71 in Hot 100. Cel de-al doilea single lansat a fost Touch si chiar daca a fost produs de hit-maker-ul Stargate, nu a avut nici un fel de impact in SUA.

will.i.am in schimb, isi vede de rolul de jurat la The Voice UK, iar Boys & Girls e primul sau single dupa o pauza de trei ani. In 2013 lansa #willpower, dupa mai multe amanari, iar primul single era This Is Love, in featuring cu Eva Simmons. Piesa nu a urcat in Hot 100, dar a ajuns pe locul 4 in Hot Dance Songs si a ajuns pana si la noi. Cel mai de succes single de pe intreg albumul a fost colaborarea cu Britney Spears pentru Scream & Shout, care a urcat pe primele locuri in toate teritoriile in care a fost lansata, iar in Hot 100 a ajuns pana pe pozitia a treia. Au urmat #thatPower cu Justin Bieber si Feeling Myself cu Miley Cyrus, care au avut un succes moderat in clasamente.

Ce ziceti de aceasta piesa?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com