photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Yabee – How to love you (videoclip nou)
Yabee- How To Love You

Yabee – How to love you (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Yabee – How to love you (videoclip nou)

Yabee lanseaza single-ul si videoclipul „How to love you”, alaturi de Cat Music si Vibe Records. Piesa este produsa de BlackJack Records in studioul Epic Entertainment, iar videoclipul este regizat de Alin Surdu.

„Piesa ‘How to love you’ a fost conceputa de BlackJack Records, fiindu-mi destinata de la bun inceput. Mi-a placut foarte mult ghidul si impreuna cu intreaga echipa am hotarat sa fie primul meu single. Apoi am plecat in numar foarte mare pe litoral si am filmat videoclipul alaturi de Alin Surdu. Filmarile au durat 11 ore si au fost pline de veselie si peripetii”, a declarat Yabee.

Primul contact cu muzica l-a avut la o varsta frageda, cand a cunoscut o buna prietena de familie, care facea parte din trupa Amadeus. Apoi, Yabee a devenit cea mai tanara membra a grupului si si-a continuat visul de a-si construi o cariera muzicala. Anul acesta, artista a primit trofeul pentru „Cel Mai Promitator Artist Roman” la Gala Premiilor En Moda (Cipru), unde a cantat alaturi de Faydee, Mohombi si Adam Clay.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com