photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Yoav vine in premiera in Romania la Music Travel Festival
yoav-music-travel-festival

Yoav vine in premiera in Romania la Music Travel Festival

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Yoav vine in premiera in Romania la Music Travel Festival

Aflat la cea de-a doua editie, Music Travel Festival, anunta azi primul headliner strain ce va canta pe scena festivalului ce va avea loc in Herneacova, jud. Timis.

Muzicianul israelian Yoav va fi prezent pentru prima data pe scena unui festival de muzica din Romania in perioada 17-19 iunie 2016.

Yoav Sadan s-a nascut in 15 octombrie 1979, la Tel Aviv, si a debutat in 2008 cu albumul „Charmed and Strange”, care l-a lansat pe scena internaționala si a dat nastere la doua single-uri de succes „Club Thing” si „Beautiful Lie”.

Una din piesele acestui disc, „Adore Adore”, a fost inclusa in „Redwood”, un episod din celebrul serial The Mentalist. De-a lungul anilor a sustinut turnee alaturi de Tori Amos sau Katie Meula. YOAV are legaturi speciale cu Romania.

Tatal lui s-a nascut si a trait in Romania inainte de a se muta in Israel, dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Cea de-a doua editie a Music Travel Festival le ofera tuturor celor interesati trei zile de camping, muzica buna, teatru, activitati inedite si sport ce se vor desfasura pe malul lacului Herneacova. Noua locatie va dispune atat de scena acoperita unde se vor desfasura concerte si DJ party-uri, cat si de scena in aer liber.

Cei care doresc sa guste pe deplin din atmosfera festivalului, vor putea petrece toate cele trei zile la locatia festivalului, fiindca organizatorii vor amenaja o zona speciala pentru camping. Situat la 30 de km de Timisoara, satul Herneacova se afla la nord de orasul Recas, in apropierea noii autostrazi A1, care faciliteaza accesul din mai multe judete ale regiunii.

Printre numele care completeaza line-ul-ul de anul acesta se numara Ada Milea, Alexandru Usurelu, Basska, Beck Corlan, Emeric Imre, Fara Zahar, GOLAN, Grimus, Les Elephants Bizzares, Nopame, Suie Paparude, The Case si Robin and the Backstabbers, iar in curand vor mai fi anuntate si alte nume romanesti si straine.

Abonamentele pentru cele trei zile de festival costa 69 de lei momentan si sunt disponibile pe eventim.ro

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com