photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Yoyo feat. Like Chocolate – Pe umerii mei (piesa noua)
Yoyo & Like Chocholate - Pe Umerii Mei - yt

Yoyo feat. Like Chocolate – Pe umerii mei (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Pe Yoyo am cunoscut-o prin intermediul emisiunii Next Star, iar acum pustoaica de 14 ani revine cu o noua piesa, un featuring cu Like Chocolate – Pe umerii mei.

Pe umerii mei este o piesa de actualitate, realizata in studiourile Lanoy Production, in colaborare cu Like Chocolate. Pe umerii mei, pe umerii tuturor apasa problemele. Putem alege drumul potrivit pentru a razbate, pentru a trece peste ele. Mesajul acestei piese este sa nu ne lasam coplesiti, oricat de greu ne-ar fi in acele momente. Pana la urma…Putem invinge!”, a declarat Yoyo.

 

„Sunt o persoana complexa si imi place diversitatea, motiv pentru care ador colaborarile! Pe Yoyo am apreciat-o de cand am vazut-o la „Next Star” unde prestatia ei rap m-a captivat! Asa a ajuns sa semneze cu „Live Artist” si sa faca parte din echipa noastra! Este o pustoaica foarte talentata, ambitioasa, cu un caracter foarte puternic si matur! Aceasta colaborare a venit de la sine, fara sa o planificam! „Lanoy Production” a compus aceasta piesa pentru ea, iar eu i-am cantat refrenul, apoi totul s-a legat! Ne-a placut foarte mult cum ne-am completat si ne-am gandit sa va aratam si voua rezultatul final! „Pe umerii mei” este o piesa serioasa, cu mesaj social, in care sunt sigura ca va veti regasi cu totii!”, a adaugat Like Chocolate.

Daniela Negoita e numele real al lui Yoyo si a ajuns pana in finala emisiunii Next Star, juriul numind-o Eminem de Romania. Ea nu se afla la prima piesa, in urma cu ceva vreme a lansat single-ul Ma sting. Like Chocolate a venit si ea cu o noua piesa in urma cu o luna – Dirty, dupa ce la inceputul acestui an am auzit-o pe radio cu Guatemala.

Ce ziceti de piesa micutei Yoyo?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com