photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Zara Larsson – Don’t Let Me Be Yours (videoclip nou)
Zara-Larsson-new-songs-2017-2018-list-upcoming-latest-albums

Zara Larsson – Don’t Let Me Be Yours (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Zara Larsson – Don’t Let Me Be Yours (videoclip nou)

Zara Larsson ne ofera un videoclip plin de actiune pentru piesa Don’t Le Me Be Yours, in care personajele principale sunt o gasca de fete, piloti de curse. Nu lipsesc cadrele dinamice, o masina in flacari si familiile care sustin visul pustoaicelor pasionate de curse.

Piesa e produsa de Steve Mac, dar a fost scrisa alaturi de Ed Sheeran si reprezinta cel de-al saptelea single promovat de pe albumul So Good al cantaretei suedeze. So Good a aparut in luna martie a acestui an, desi single-urile pentru promovarea acestuia au aparut inca din vara lui 2015.

Zara se bucura de succes pe piata europeana, in Marea Britanie majoritatea single-urilor pe care le-a lansat au ajuns in topuri, iar acum colaborarae cu Clean Bandit la Symphony a adus-o pe primul loc. Mai mult, suedeza a bifat si o colaborarea cu retailer-ul H&M pentru o colectie care va ajunge in magazinele selectate incepand de luna aceasta.

Primul single a fost Lush Life, aparut in vara lui 2015, urmat apoi de un alt succes in clasamente, Never Forget You. A urmat It Ain’t My Fault, in toamna anului trecut, single pe care poate l-ati auzit si la noi, I Would Like si So Good, piesa care si da titlul materialului.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com