photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / ZAYN – iT’s YoU (Videoclip nou)
1463410_477921459066960_4778498931214505165_n

ZAYN – iT’s YoU (Videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

ZAYN a lansat videoclipul noului single ”iT’s YoU”. Piesa este extrasă de pe primul album solo al fostului membru One Direction, ”Mind of Mine”.

Zayn Malik, controversatul fost membru One Direction, continuă promovarea primului său album solo prin lansarea baladei ”iT’s YoU”. Melodia, ce pare desprinsă de pe coloana sonoră a unui film, este acompaniată de un videoclip alb negru ce accentuează dramatismul interpretării artistului.

Primul single extras de pe albumul solo al lui Zayn a fost ”Pillowtalk”. Melodia s-a bucurat de aprecierea publicului, debutând pe prima poziție în topul single-urilor din SUA, UK, Australia, Canada și Irlanda. Piesa a fost, de asemenea, certificată cu platină, videoclipul filmat împreună cu actuala sa iubită, modelul Gigi Hadid, ajungând la 197 de milioane de vizionări pe YouTube în doar 5 săptămâni.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

În componența trupei One Direction au rămas Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson. Formația câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Trupa deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com