photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Zdob si Zdub in concert extraordinar pe 14 aprilie
00000005689-5456-800x800-n-a34e200f-720x415

Zdob si Zdub in concert extraordinar pe 14 aprilie

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Seria concertelor incendiare marca BestMusic Live continua la Hard Rock Cafe cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca iti place sa te distrezi si sa canti pana la epuizare alaturi de Zdob si Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateti tare” sau “Bunica bate doba” se afla la loc de cinste in playlistul tau, te asteptam la concert pe 14 aprilie, de la ora 21.30. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei!
De peste 20 de ani, Zdob si Zdub au gasit cheia catre inima iubitorilor de sonoritati inovative, cu un un crossover muzical original, in care se intalnesc intensitatea urbana si spiritul rural. Piesele lor combina hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle si punk, intr-un mod unic si captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descatusata spectacolelor rock de mare calibru si sunt intregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezoneaza perfect.

Pe 14 aprilie trupa promite sa umple din nou pana la refuz restaurantul din parcul Herastrau, asa ca grabeste-te, daca vrei sa iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei primaveri.

Biletele pentru showul Zdob si Zdub se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
– 120 lei, cu loc la masa, in sala
– 65 de lei, fara loc, in fata scenei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Asadar, va invit cu drag la un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com