photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Zdob si Zdub – Sunt hoinar, sunt lautar (videoclip)
Zdob si Zdub

Zdob si Zdub – Sunt hoinar, sunt lautar (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Zdob si Zdub. Formatia de hardcore moldovenesc Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip, pentru piesa „Sunt hoinar, sunt lautar”, extrasa de pe cel mai nou album.

Acest single face parte din albumul-compilatie “20 de veri” ce urmeaza a fi lansat in Romania pe 17 ianurie 2016. Piesa a fost inspirata de filmul cult “Lautarii” (1971) de regizorul moldovean Emil Loteanu.

Idea clipului ii apartine regizorului Igor Cobileanski. E un “road-movie” in care Zdubii apar in ipostaza lor fireasca – in rolul unor lautari rock. Ca si “muzicantii din Bremen”, incarcati cu valize si instrumente, Zdubii cutreiera pamantul in lung si lat ca sa aduca bucurie publicului. Drumurile si turneiele – aceasta e viata artistilor. In calea sa protagonistii clipului intalnesc oameni care pornesc cu ei in calatorie. Intr-un mod magic muzica Zdubilor transforma acesti oameni in artisti, descoperindu-le talentele ascunse. Caci fiecare om are un dar ascuns si un rol special in spectacolul vietii.

„Sunt hoinar, sunt lautar” e al cincilea clip filmat de cineastul Igor Cobileanski pentru trupa “Zdob si Zdub” in cei 20 de ani de existenta a formatiei. In acest clip au fost filmati peste 20 de personalitati din lumea artei si sportului din Moldova: mimi, dresori de animale, artisti ai circului, balerine, sportivi.

Clipul a fost filmat in 3 zile in suburbia Chisinaului. In clip apare un microbus german vintage din anii ’70 “Barkas 1000”, motorul caruia s-a aprins in timpul filmarilor.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com